Search

Blog

Valentijn tips Corona-proof

Nog twee weken en het is de meest "warme" tijd van het jaar: Valentijn. Tijdens deze periode van het jaar staat jullie liefde centraal. Nog op zoek naar leuke cadeautips? Lees dan hieronder verder:

Bestel een lekkere afhaalmaaltijd

In normale omstandigheden zijn de restaurants volledig volgeboekt, moet je een lange tijd op voorhand reserveren als je een tafeltje wilt. In tijden van de Corona-pandemie, is het even anders. Daarom is het leuk om een lekkere afhaalmaaltijd te bestellen, bij het restaurant waar je anders een tafeltje zou gereserveerd hebben. Dit is een Win-Win situatie, aangezien er niemand moet koken en je terwijl de lokale horecazaak ondersteunt. 

Koop een cadeaubon bij lokale handelaar

De lokale handelaars hebben het extra moeilijk in deze tijden. Een reden extra om een cadeaubon te kopen bij één van hen. Sexy onderbroeken, leuke kousen, fleurig boeket bloemen, cadeaubon voor de doe-het-zelf, ... . Voor de meeste spullen, kan je terecht bij een lokale handelaar. 

Maak leuke foto's samen

Wat is er leuker dan grappige foto's samen te maken, deze achteraf met een grote lach samen met uw geliefde te kunnen bekijken? Nog een leuke toevoeging hierbij: Laat een foto van jullie vereeuwigen, in de vorm van een canvas of met behulp van een prachtige fotokader. 

 

Wat ga jij doen met Valentijn? Laat het ons weten!

Let's spread some love! 

#daandeelt #SteunDeLokaleOndernemer #bree  

No comments yet

Deel onze content en zorg zo voor een betere wereld