Over Daan Deelt

Welkom op de vernieuwde website van Daan Deelt. Op onze website kom je meer te weten over het Daan Deelt-project en over onze “Vrienden van Daan Deelt”. Daarnaast ga je ook meer te weten komen over Daan Delien, het gezicht achter dit project.

Daan Deelt – De blog en podcast met een hart voor de lokale handelaar

Daan Deelt heeft als doel om de lokale handelaars een duwtje in de rug te geven. Dit doen we onder andere door het schrijven van blogberichten, maar ook door het maken van filmpjes en het ontwikkelen van een podcast.

Daan Deelt podcast

Wij hebben al enkele podcasts gemaakt voor en door de lokale handelaars uit de Stad Bree en omstreken. Onze podcasts kan je vanop de meest bekende podcastplatformen beluisteren, waaronder: Soundcloud, Google Podcasts, Spotify, Breaker, Radio Public, TuneIn, en nog zo veel meer. Naast deze podcastplatformen, komt onze podcast ook zeer regelmatig op lokale radio FM Goud, tijdens het programma “Be My Guest” van Geert Erna iedere zondag tussen 10 en 12.

De Vrienden van Daan Deelt

Enkele lokale handelaars uit de Stad Bree behoren al tot de groep van de “Vrienden van Daan Deelt”, een leuke groep lokale handelaars die zich aansloten bij Daan Deelt. Je kan ze hieronder allemaal bewonderen.

Boetiek Amaï in Bree is een leuke kledingwinkel en webwinkel voor dames in de Stad Bree. Zeker uw bezoek meer dan waard.

Eco On My Mind uit Tongerlo is een winkel en webwinkel voor ecologische producten. Ben jij op zoek naar ecologische alternatieven voor uw dagdagelijkse producten? Breng dan zeker een bezoek of neem contact op met Goele. Je kan hen ook altijd terugvinden op Instagram en Facebook.

Delicon is uw partner in centrale verwarming en pompen. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor ondernemingen kan u beroep doen op Delicon.

Truyenhof is een B&B in de stad Bree, gelegen in een rustige omgeving. In de ruime omgeving van Truyenhof, kan je wandelingen maken/fietsen of paardrijden. Daarnaast beschikt deze B&B ook over fietsen, die je bij hen kan huren.

Turbo Modelcars uit Bree is een winkel en webwinkel in verband met modelauto’s en bijhorende accessoires. Daarnaast kan je bij hen ook mokken/tassen laten personaliseren, alsook een tweede nummerplaat laten aanmaken. Bezoek zeker hun webshop, dé place-to-be voor de autoliefhebber.

MIE Kindermode uit de stad Bree is een kledingwinkel voor hippe jongens en meisjes tussen 0 en 16 jaar (voornamelijk in Scandinavische stijl). Zeker jouw bezoekje waard. Bezoek ook zeker hun Instagram of Facebookpagina.

Magnifique Dames- en kinderkleding is een kledingwinkel en webwinkel met voornamelijk Nederlandse merken, waaronder Nikkie/Jacky Luxury/Fifth House en nog vele anderen. Bezoek ook hun webshop of Facebookpagina.

Studio Thien in het centrum van de Stad Bree is een leuke winkel/webwinkel en fotostudio. Bij Studio Thien kan je jouw pasfoto’s laten maken, fotokaders kopen en gepersonaliseerde fotocadeau’s ontwikkelen. Naast de (web)winkel is eigenares Els ook actief als fotograaf, waarbij jij als klant steeds centraal staat. Heb je zin in een fotoreportage op een bepaalde locatie? Dat kan je zeker met Els bespreken, zij kent de leukste plekken om de mooiste foto’s te maken. Interesse? Bezoek dan haar website/webshop of Facebookpagina.

Bij Ine Broodjes & Koffiekletz, net buiten het centrum van Bree, kan je genieten van belegde broodjes/wraps en andere lekkernijen. Daarnaast kan je uiteraard ook bij haar genieten van een lekkere warme koffie/chocomelk, alsook de gekende frisdranken. Zeer regelmatig zorgt zij ook voor een leuke suggestie, waar jij van kan genieten. Eet smakelijk!

Daan Deelt – Huisblogger van lokale radio FM Goud

Naast het schrijven van blogberichten voor deze website, schrijven wij eveneens blogberichten voor lokale radio FM Goud. Onze podcastafleveringen kan je ook regelmatig beluisteren tijdens het programma “Be My Guest” van Geert Erna op zondagochtend tussen 10u en 12u op FM Goud.