Search

Wie is Daan Delien?

Daan Delien - Daan Deelt

Daan Delien, wie is het?

Hallo,

Ik ben Daan Delien, momenteel 24 jaar oud en woon in de mooie stad Bree.  Ik ben afgestudeerd in de studierichting Financiën- en verzekeringswezen en ben altijd blij en positief. Ik ben graag creatief met woorden. Zo schreef ik onder andere mijn eigen boek, "Het dagboekverhaal van Tommy Daanerickx" en schreef ik al vele blogberichten over het hebben van een reumatische aandoening. Bij mij werd er op 18jarige leeftijd de auto-immuunziekte Ziekte van Bechterew vastgesteld. Wil je hier meer over weten? Breng dan een bezoek aan de blog van Tommy  . Het hebben van een reumatische aandoening is zeker niet gemakkelijk, maar met de nodige hoeveelheid positiviteit is het zo veel gemakkelijker. 

Naast het schrijven van teksten, ben ik voornamelijk bezig met geluid. Bijvoorbeeld het maken van muziek of leuke podcasts. Het is leuk om gevoelens en gedachten om te zetten in iets muzikaals of iets om naar te luisteren. De doelstelling van mijn vele projecten is om mensen aan het denken te zetten en een inspiratiebron te zijn. 

Het Daan Deelt-project is enkele jaren gelden ontstaan, omwille van het feit dat ik mijn steentje wil bijdragen aan deze maatschappij. Wil je hier meer over weten? Klik dan op deze link.

Heb je nog vragen over mij? Stel ze gerust via mail of via het contactformulier. Ik beantwoord uw vragen zo snel mogelijk. 

Veel lees-/kijk-/luisterplezier hier op mijn website. 

Creatieve groetjes,
Daan Delien