Daan Delien

Daan Delien

Daan Delien

Ik ben Daan Delien, momenteel 27 jaar oud en woon in het mooie Bree. Ik ben afgestudeerd in de studierichting Financiën- en Verzekeringswezen, waar ik heel wat informatie en inzichten heb gekregen omtrent Financiën en verzekeringen.

Ik ben graag creatief met woorden. Zo schreef ik onder andere mijn eigen boek “Het dagboekverhaal van Tommy Daanerickx” en schreef ik al vele blogberichten over het hebben van een reumatische aandoening. Bij mij werd op 18-jarige leeftijd de Ziekte van Bechterew vastgesteld, dit is een auto-immuunziekte. Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn blogs op: “Het dagboekverhaal van Tommy Daanerickx“. Het hebben van een auto-immuunziekte is zeker niet gemakkelijk, maar met de nodige hoeveelheid positiviteit gaat het zo veel beter.
Heb jij zelf een reumatische aandoening en ben je op zoek naar extra informatie? Bezoek dan de website van Reumanet.  

Het Daan Deelt-project, is enkele jaren geleden ontstaan. Dit met als doel om de lokale handelaars te ondersteunen, alsook om mijn steentje bij te dragen aan onze maatschappij. Wil je hier meer over weten? Bezoek dan deze pagina. Heb je nog vragen over mij? Stel ze gerust via onze Facebookpagina of via mail

Veel lees- en luisterplezier hier op Daan Deelt
Zoeken