Daan Deelt - lokale handel

Nadelen e-commerce en voordelen lokale handel

Wat zijn de nadelen van e-commerce?

E-commerce is voor sommigen dé ideale manier van winkelen, maar brengt echter ook heel wat nadelen met zich mee. Zo heeft e-commerce minder goede klantenservice, klantenservice is heel onpersoonlijk en je kan bijvoorbeeld kleren niet op een milieuvriendelijke manier passen. Past het bestelde kledingstuk niet, dan moet je het al retourneren (moet datzelfde pakketje weer in datzelfde busje om terug naar de afzender te gaan).

Door lokale aankopen te doen, ga je iets bewuster om met jouw aankopen en steun je de lokale handelaars en lokale economie. Het is die economie en die lokale handelaren die ervoor zorgen dat er een leuke sfeer heerst in de gemeente/stad waarin je woont. Daarnaast zorg je er bijvoorbeeld ook voor dat jouw buur (die een winkel heeft), zijn eten kan blijven kopen (waarschijnlijk zelfs bij een lokale bakker/slagerij/…).

Je leest het: het leven draait rond bewuste keuzes maken.

Lokale handelaren zorgen voor sfeer in het straatbeeld

Lokale handelaren maken al eeuwenlang deel uit van het straatleven. Ze verkopen goederen en verlenen diensten die mensen elke dag nodig hebben, van voedsel tot kleding of kapsels. Dit brengt een leuke sfeer met zich mee op straat gebracht. Ze hebben daarnaast de lokale economie geholpen door werkgelegenheid te bieden aan duizenden mensen die in de buurt van deze winkels wonen.

Dé beste klantenservice krijg je bij een lokale handelaar

De klantenservice-industrie ondergaat een enorme transformatie, omdat mensen niet langer tevreden zijn met de kwaliteit van de dienstverlening die ze ontvangen. Ze willen persoonlijke, lokale klantenservice. De opkomst van mobiele technologie is een katalysator geweest voor deze verandering, omdat het klanten in staat stelt mobieler te zijn en meer verbonden met hun merken. Consumenten hebben nu de keuze om zaken te doen met bedrijven die hen de persoonlijke klantenservice bieden die ze willen en nodig hebben. Zo zijn de meeste lokale handelaren ook actief op sociale media, waardoor jij ook digitaal in contact kan treden met jouw lokale handelaar.

De “Vrienden van Daan Deelt” zorgen voor een heropleving van de lokale economie

De “Vrienden van Daan Deelt” zijn stuk voor stuk regelrechte toppers. Ze bieden je niet alleen leuke/originele producten aan, maar geven je ook de beste service. Zit je met vragen of heb je een probleem, dan helpen ze je maar al te graag verder. Een grote dankjewel aan:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *