Ga naar de inhoud

Over Daan Deelt

Over ons
Over Daan Deelt
Kom op deze pagina meer te weten over het Daan Deelt - project en wat wij voor de lokale handelaars doen.
Daan Deelt als partner van de lokale handelaars en goede doelen.
Enkele jaren geleden is Daan Deelt opgericht, met het doel om de lokale handelaars en goede doelen te ondersteunen. Het is dankzij de komst van de e-commerce niet gemakkelijk om als kleine zelfstandige ondernemer te overleven. Het assortiment is in de virtuele wereld vaak iets groter en goedkoper. Maar de consument vergeet 1 ding: De lokale handelaar kan een betere service aanbieden en draagt zijn steentje bij aan de lokale economie en het straatbeeld.
Handelaars en goede doelen nieuwe kansen geven
Met het project Daan Deelt willen we ervoor zorgen dat de lokale handelaars en goede doelen nieuwe kansen krijgen. Dit doen we door hen regelmatig te vermelden op onze Facebookpagina of website.
Webdesign en webhosting
Onze webdesign en webhosting-partner is NM-ICT. Bij hen krijg je waar voor je geld, kwalitatieve hosting aan een zeer betaalbare prijs. Bij aanschaf van een webdesign-pakket (webhosting inbegrepen), betaal je geen extra kosten voor het aanpassen van je website. Als dat niet leuk is?
Ontwikkeling blogs
Onze blogs staan volledig in het teken van de lokale handelaar. Wij geven enkele tips over hoe jij nog beter lokale aankopen kan doen en geven de lokale handelaars tips om "online" aan lokale handel te doen.

Webhosting en webdesign
Onze lokale handelaars
Wij zijn ambassadeur van de volgende lokale handelaars:

Ook op zoek naar een ambassadeur voor jouw lokale onderneming? Neem dan contact met ons op
Terug naar de inhoud